یک شنبه 24 اسفند 1399 نویسنده : مدیریت سایت
5407 0 0

مهار حریق مایعات قابل اشتعال ویژه

 

عموما مایعات قابل اشتعال به ترکیباتی همچون گازوئیل، کروزن، اتیل الکل و غیره اطلاق می‌شد که فلش پوینت آن‌ها از 37/8 درجه سانتی‌گراد کمتر و فشار بخار آن‌ها از 2/8 بار تجاوز نمی‌کند.

مایعات قابل اشتعال به دلیل فشار بخار پایین در دمای نسبتا پایین تبخیر شده و بخارات آن‌ها حریق‌های ناخواسته جبران ناپذیری در پی داشته باشد.


شنبه 23 اسفند 1399 نویسنده : مدیریت سایت
1053 0 0

راهکارهای حفاظت از حریق بیمارستان‌ها ویژه

 

در بیمارستان‌ها به دلیل قرار گرفتن فضاهایی با کاربری متفاوت در کنار یکدیگر از جمله: اتاق‌های عمل، بخش پرستاری، اتاق‌هایی با تجهیزات پزشکی، اتاق‌های استراحت،‌آشپزخانه، اتاق تاسیسات و غیره؛ حفاظت حریق امری دشوار و چالش برانگیز است. در این مطلب در نظر داریم در مورد راهکارهای اطفای حریق در بیمارستان‌ها صحبت کنیم.


چهار شنبه 20 اسفند 1399 نویسنده : مدیریت سایت
1228 0 0

راهکارهای اطفای حریق در صنایع چاپ ویژه

 

همانطور که از نام این صنایع مشخص است این صنایع بر چاپ انواع روزنامه، مجله، کتاب و حتی برچسب‌های مورد نیاز برای بسته‌بندی انواع محصولات غذایی و صنعتی متمرکزند. در این مطلب در نظر داریم در مورد راهکارهای حفاظت حریق در صنایع چاپ صحبت کنیم.


دوشنبه 18 اسفند 1399 نویسنده : مدیریت سایت
1618 0 0

چرا باید برای یک فضا سیستم‌های کاهش فشار (دمپر) در نظر گرفته شود؟ ویژه

 

سیستم‌های اطفای گازی در هنگام اطفا با فشار بالایی در محیط تخلیه می‌شوند. این فشار بالا در فضاهای محدود و محصور می‌تواند به تجهیزات و ادوات آسیب برساند از این رو باید تجهیزی برای متعادل نمودن این فشار در نظر گرفته شود. یکی از ساده‌ترین و در عین حال کاربردی‌ترین تجهیزات برای متعادل نمودن فشار دمپرها هستند. دمپرهای کنترل فشار عملکرد ساده‌ای دارند. این تجهیزات در شرایط نرمال بسته هستند با افزایش ناگهانی فشار دمپر باز شده و فشار اضافی تخلیه می‌شود. با برگشتن شرایط به حالت نرمال دمپر نیز به حالت نرمال خود بازمی‌گردد به این ترتیب می‌توان اطمینان حاصل کرد که غلظت ماده اطفایی بیش از اندازه در محیط رقیق نشده و برای مدت زمان لازم در محیط باقی می‌ماند.

دمپرهای تخلیه فشار طراحی‌ها و کاربری‌های متفاوتی دارند که در ادامه در مورد آن‌ها بیشتر صحبت خواهیم کرد.


شنبه 16 اسفند 1399 نویسنده : مدیریت سایت
2199 0 0

عیب‌یابی سیستم اعلام حریق براساس استاندارد BS5839 ویژه

 

غالبا قراردادهایی نصب سیستم اعلام حریق تنها به فرآیند نصب محدود شده و شرکت‌ها و برندها بعد از نصب هیچگونه خدماتی در راستای پشتیبانی و خدمات پس از فروش ارائه نمی‌دهند. بنابراین به عنوان یک مهندس ناظر و یا مالک پروژ حتما برای شما هم این مشکل پیش آمده که با آلارم‌های پیاپی سیستم اعلام حریق نصب شده روبرو شده باشید و راهکاری برای برطرف کردن آن نداشته باشید. در این شرایط تنها راهکاری که به ذهن اکثر ناظرین و کارفرمایان می‌رسد خاموش کردن سیستم اعلام حریق و خارج کردن آن از مدار است.

در این مطلب در نظر داریم در مورد عیب‌های متداول سیستم‌های اعلام حریق و نحوه برطرف کردن آن‌ها صحبت کنیم.


شنبه 16 اسفند 1399 نویسنده : مدیریت سایت
1112 0 0

آشنایی با دتکتورهای شعله و کاربرد آن‌ها در صنعت ویژه

 

دتکتورهای شعله تجهیزاتی هستند که برای شناسایی سریع شعله حریق طراحی شده‌اند. این دتکتورها عموما برای حریق موادی از قبیل مایعات قابل اشتعال همچون ترکیبات هیدروکربنی به کار می‌روند که در آن‌ها شعله حریق از دما و یا شعله ناشی از حریق بیشتر است.


پنج شنبه 14 اسفند 1399 نویسنده : مدیریت سایت
2326 0 0

دستورالعمل طراحی و اجرائی سیستم اعلام حریق بر مبنای استاندارد NFPA-72 ویژه

 

دستورالعمل طراحی و اجرائی سیستم اعلام حریق بر مبنای استاندارد NFPA-72 :
1. مساحت هر زون حداکثر 2000مترمربع می‌باشد.
2. حد اکثر طول زون 3000 متر می‌باشد.
3. حداکثر تعداد المان های هر زون (شامل شستی و دتکتور ..) 24 المان است و بهتر است حداکثر 20 عدد منظور گردد.
4. هر طبقه مسکونی می‌تواند بر یک زون قرار گیرد.
5. پیشنهاد می‌شود شستی اعلام حریق راهرو طبقات بر یک زون مجزا باشد.


چهار شنبه 13 اسفند 1399 نویسنده : مدیریت سایت
2122 0 0

آشنایی با بیم دتکتور‌های OSID ویژه

 

در اغلب تصرفات می‌توان برای اعلام و اطفای حریق از دتکتورهای نقطه‌ای بهره‌ گرفت. طبق استانداردهای بیان شده دتکتورهای نقطه‌ای دود و حرارت را می‌توان تا ارتفاع 10/5متر نصب کرد اما این تجهیزات در مکان‌هایی با سقف بلند همچون فرودگاه‌ها، انبارها، مراکز تجاری، کارخانه‌ها و ... به دلیل رقیق شدن دود سبب فوت وقت در شناسایی حریق شده و عملکرد مطلوبی نخواهند داشت. در این مطلب در نظر داریم در مورد تجهیز جایگزینی که برای این قبیل تصرفات طراحی شده است، تحت عنوان بیم دتکتور صحبت کنیم.


یک شنبه 10 اسفند 1399 نویسنده : مدیریت سایت
1200 0 0

آشنایی با کابل‌های اعلام حریق ویژه

سیستم‌های اعلام حریق (آشنایی با انواع سیستم‌های اعلام حریق) با عملکرد به موقع می‌توانند جان افراد بسیاری را از حریق حفظ کنند و علاوه بر آن از آسیب رسیدن به اموال ارزشمند شما جلوگیری کنند.

سیستم‌های اعلام حریق تجهیزات الکترونیکی هستند بنابراین برای عملکرد صحیح لازم است زیرساخت‌های لازم برای پیاده‌سازی آن‌ها اعمال شود. یکی از مهم‌ترین زیرساخت‌ها برای پیاده‌سازی سیستم اعلام حریق استفاده از کابل اعلام حریق مناسب است. که در این مطلب قصد داریم در مورد آن بیشتر صحبت کنیم.


چهار شنبه 06 اسفند 1399 نویسنده : مدیریت سایت
956 0 0

آشنایی با ویدیو دتکتورها و کاربرد آن‌ها در صنعت ویژه

 

نحوه عملکرد ویدیو دتکتورها:

ویدیودتکتورها راهکار منعطفی برای شناسایی حریق هستند که می‌توانند به سیستم نظارتی یک مجموع متصل شده و دود و یا شعله حریق را در هر نقطه از میدان دید دوربین تشخیص دهند. به این ترتیب مخاطرات ناشی از پراکندگی دود به شدت کاهش می‌یابد.

ویدیودتکتورها در مقایسه با دتکتورهای نقطه‌ای ناحیه وسیع‌تری را پوشش می‌دهند به این ترتیب نه تنها تعداد تجهیزات مورد نیاز کاهش یافته که مدت زمانی که باید برای نصب و راه‌اندازی یا تعمیر و نگهداری سیستم اعلام حریق (آشنایی با انواع سیستم‌های اعلام حریق) استفاده شود را کاهش می‌دهد.